Downloads Manuals, programs, and other files

The download library has all the manuals, programs and other files that you may need to get your website up and running.

Categories

Megrendelőlapok (9)
Szolgáltatás megrendelő és lemondó lapok

Most Popular Downloads

Adatlap .hu domain regisztrációhoz és módosításhoz
A .hu domain regisztráció megrendelésére és módosítására szolgáló adatlap. Az adatlap minden sorát kérjük kitölteni, és a kitöltött nyomtatványt a domain@infotechna.hu oldalra elküldeni.
Filesize: 604 kB
Szolgáltatást lemondó nyilatkozat
Amennyiben már nem szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, a félreértések elkerülése érdekében töltse ki és küldje el az iroda@infotechna.hu címre ezt a nyomtatványt.
Filesize: 406 kB
.hu domain regisztrációs lap
Igénylőlap .hu domain regisztrációhoz / módosításhoz (tulajdonos vagy regisztrátor váltáshoz) Új igény esetén: - töltse ki az űrlapot Regisztrátorváltás esetén: - töltse ki az űrlapot és jelölje be rajta a regisztrátorváltást - cég esetén: aláírási címpéldányt kell mellékelni - magánszemély esetén: személyi adatokat igazoló lapot kell mellékelni Tulajdonos váltás esetén: - töltse ki az űrlapot az új tulajdonos adataival - lemondó nyilatkozat (letolthető) - a régi tulajdonos adataival és - jogi személy esetén: a lemondó aláírási címpéldányát kell mellékelni - magánszemély eseténen: a lemonddó személyt 2 tanuval igazolni. A kitöltött/mellékelt dokumentumokat küldje a domain@infotechna.hu címre, vagy faxon a (1) 3272090 számra. Figyelem! Személyi igazolvány másolatát kérjün ne csatoljonak!
Filesize: 441 kB
Lemondó (átruházó) nyilatkozat .hu domainhez
Domain név átruházás esetén kitöltendő nyomtatván. A nyomtatványt hitelesíteni kell, ha a lemondó magánszemély, akkor 2 tanúval, cég esetén pedig aláírási címpéldány csatolásával.
Filesize: 139 kB
Nyilatkozat domain átadáshoz
.hu domain tulajdonosváltáshoz - átadáshoz adatlap.
Filesize: 136 kB