SSL
SSL certifikátok
 • Product 1

  RapidSSL (egy domainhez)

  • RapidSSL tanúsítvány
   Egyértelműen árban a legelérhetőbb SSL tanúsítvány, mely csak a domain ellenőrzési színtjén van érvényesítve egy elküldött jóváhagyandó e-maillel. Nagyon nagy előnye a gyors kiállítás, mely akár pár perc alatt is végbe mehet.
   Ez az SSL tanúsítvány azon projekteknél használandó, ahol a hangsúly a tanúsítvány megszerzésének gyorsaságán, a bebiztosítás hatékonyságán és az előnyös áron van. Alkalmazása szinte minden SSL kommunikációt igénylő területen van, főleg az intranetes felhasználásnál, belső rendszereknél vagy kisebb webes projekteknél, ahol nem igényelt sem a vállalat ellenőrzése, sem a bebiztosítás magas fajtája.
  Csak
  566.67/mo
  8000.00 Beállítási díj
  Rendelés
 • Product 2

  RapidSSL Wildcard

  • RapidSSL Wildcard tanúsítvány
   Egyértelműen árban a legelérhetőbb rendkívül sokoldalú SSL tanúsítvány, mely nemcsak a fődomaint biztosítja be, hanem elsősorban az összes aldomainjét. A RapidSSL Wildcard tanúsítványnál a fődomain neve előtt egy csillag található (pl. *.infotechna.hu) és innen ered a "csillagos" megnevezése.
   Ezen SSL tanúsítvány alkalmazást nyer abban az esetben, ha több más-más szerveren elhelyezkedő aldomaint kell bebiztosítani egy tanúsítvánnyal. Nagyon nagy előnye a gyors kiállítás, mely akár pár perc alatt is végbe mehet.

  Csak
  2975.00/mo
  8000.00 Beállítási díj
  Rendelés